Sponsoring

Header5

Fietstocht

Allereerst kun je deelnemen aan onze sponsorfietstocht van maximaal 50 kilometer op Tweede Pinksterdag. Deelnemerskaarten kun je kopen bij het startpunt in Uden of Volkel en kosten € 5,-- per persoon of € 15,-- voor een gezinskaart voor ouders met kinderen tot en met 12 jaar. Als je het leuk vindt, kun je je ook per kilometer laten sponsoren door eigen familie, vrienden of kennissen.

Onderweg kom je posten tegen, waar je consumpties kunt kopen zoals koffie, soep of pannenkoek.

Header2

Doneren of Belastingvrij schenken

Giften aan de Trap-in kun je het hele jaar door storten op IBAN NL 68 RABO 017.15.90.279 ten name van Trap-In Uden/Volkel.

De Trap-in heeft een ANBI-erkenning. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee is het fiscaal aantrekkelijk om aan de Trap-in te doneren. De gift afgetrokken van de inkomstenbelasting; de belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift! Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Ons jaarlijks ANBI-verslag kun je vinden elders op onze website.

Sponsoring

Bedrijven kunnen ons financieel ondersteunen door sponsoring. Denk daarbij aan een advertentie op ons drukwerk, reclame maken tijdens de fietsroute, of een gift.
Ook materiële sponsoring is welkom door het verstrekken van producten of diensten.

Vrienden

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.