Sponsoring

Header5

Deelnemen aan de fietstocht

Allereerst kun je deelnemen aan onze sponsorfietstocht van maximaal 50 kilometer op Tweede Pinksterdag. Deelnemerskaarten kun je kopen bij het startpunt in Uden of Volkel en kosten € 5,-- per persoon of € 15,-- voor een gezinskaart voor ouders met kinderen tot en met 12 jaar. Als je het leuk vindt, kun je je ook per kilometer laten sponsoren door eigen familie, vrienden of kennissen.

Onderweg kom je 10 attractieposten tegen, waar je consumpties kunt kopen zoals koffie, soep of pannenkoek. De opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan de 15 geselecteerde ontwikkelingsprojecten. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Alle organisatiekosten zijn dan al betaald door het bedrijfsleven.

Header7

Kopen van ik-fiets-niet kaarten

Deze kaarten zijn bedoeld voor mensen, die om de een of andere reden niet mee kunnen fietsen, maar wel ons willen sponsoren. Mocht je alsnog in de gelegenheid zijn, dan kan de gekochte kaart bij het startbureau worden ingeruild tegen een gratis deelnemerskaart. Ook deze kaart kost € 5,--per stuk en zijn telkens voorafgaand aan de fietstocht verkrijgbaar via onze vrijwilligers.

Header2

Belastingvrij schenken

De Trap-in heeft een ANBI-erkenning. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat houdt in dat het voor gevers van donaties, giften en legaten fiscaal aantrekkelijk is om aan een ANBI-instelling geld te geven. Op het aangiftebiljet Inkomstenbelasting van de Belastingdienst kan het worden opgegeven als gift. Kijk voor meer informatie op Belastingdienst. Ons jaarlijks ANBI-verslag kun je vinden elders op onze website.

Voor giften aan de Trap-in kun je het hele jaar door storten op IBAN NL 68 RABO 017.15.90.279 ten name van Trap-In Uden/Volkel.

Header10

Bedrijven

Bedrijven kunnen ons financieel ondersteunen in de organisatiekosten door reclame te maken. U kunt daarbij kiezen door een advertentie te plaatsen op ons drukwerk, reclame van uw bedrijf te maken in de fietsroute, door een stempelpost te sponsoren of door het verstrekken van producten en ingrediënten.

Alle overige sponsorende bedrijven krijgen een vermelding op onze website.

Vriend worden van de Trap-in

In de loop van de jaren hebben wij een grote vriendengroep opgebouwd, die de Trap-in een warm hart toedraagt en ons elk jaar trouw ondersteunt.  Stichting Eigen Herd stelt bijvoorbeeld elk jaar de accommodatie gratis beschikbaar, Jan en Birgitte van den Elzen van de aardbeienkas sponsoren de Trap-in, waarbij wij als tegenprestatie verkeersbegeleiders bij “Kom in de Kas” leveren. Wij ontvangen vaste donaties van “Uden Wereld Wijd”, Theater Markant en enkele anonieme sponsors.

En niet te vergeten onze vaste vrijwilligers van het eerste uur: Martien van Kessel die de bedrijfssponsoring verzorgt en Harrie van Duijnhoven, die elk jaar 500 kleine en grote sponsors bezoekt en daarmee veel geld ophaalt. Wil je je aansluiten bij deze groep en ook iets betekenen voor de Trap-in? Sluit je aan en neem contact met ons op. Wij zijn je er dankbaar voor.

Vrienden

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright 2022 | Algemene voorwaarden | Vrienden